Pioneer DDJ-T1

Pioneer DDJ-T1
ddj-t1_angle_pc
ddj-t1_front_pc
ddj-t1_rear
ddj-t1

PIONEER DDJ-T1

Pioneer

MIDI controller (incl. Traktor DDJ-T1 software), build in soundcards (PFL, 2x Master (1x bal.), Line in)

Prijs
€ 899,00
Inclusief BTW
Op voorraad

Omschrijving

De DDJ-T1 biedt hetzelfde gebruiksgemak en dezelfde lay-out als onze professionele DJ-apparatuur, maar stelt DJ's ook in staat om muziekbestanden van hun computer af te spelen via de speciaal daarvoor bestemde TRAKTOR DDJ-T1-software (die inbegrepen is).

Een Plug-and-Play-aansluiting via USB en de ruimte die onder de controller voorzien is voor het toetsenbord van een laptop, waardoor het scherm steeds in het zicht van de DJ staat, maken van de DDJ-T1 de perfecte DJ-installatie - zowel voor thuis als elders.

Voor de lay-out van de controller hebben we ons volledig gebaseerd op de uitvoerig geteste Pioneer-functionaliteit, waardoor hij uiterst gemakkelijk in gebruik is. En de effectenzone is een exacte weerspiegeling van de interface van de software en biedt dan ook dezelfde look & feel.

Dankzij een jogwheel van 115 mm, een deck met 4 kanalen (met een master/sync-knop om de snelheid en het tempo van de liedjes bij te stellen), 6 effecten en de mogelijkheid om op te nemen haal je zonder meerkost het maximum uit de software. Andere functies zijn onder andere loop editing en kwantisatiefuncties.

Het geoptimaliseerde audioschakelschema in de masteroutputzone, dat we van de professionele DJ-apparatuur van Pioneer geleend hebben, garandeert je een geluid van topkwaliteit waarmee we de concurrentie op één been hebben verslagen tijdens de luistertests. In combinatie met audiokenmerken die geoptimaliseerd werden voor de TRAKTOR-software verzekert dit een superieure geluidsweergave.

Alle knoppen zijn reeds toegewezen aan de softwarefuncties en de controller kan via een USB-kabel op de computer aangesloten worden, waardoor DJ's echt kunnen genieten van de talrijke voordelen van "Plug-and-Play". De DDJ-T1 kan ook van stroom voorzien worden via de USB-poort van een computer.

Opmerking: de laptop/het scherm op deze foto is louter illustratief en niet inbegrepen.