Soundcraft Notepad 124

Soundcraft Notepad 124
Notepad_124

SOUNDCRAFT NOTEPAD 124

Soundcraft
Multi purpose mixer, 4 mono + 4 stereo kanalen
€ 177,31
€ 89,00
Inclusief BTW
Niet op voorraad

Omschrijving

De nieuwe Notepad 102, 124 en 124 FX-modellen beschikken over Soundcraft audio-prestaties met de veelgeprezen GB30 microfoon voorversterker en EQ-technologie in een zeer compact en solide chassis.

Elke 124-model heeft 4 mono mic / line ingangen, terwijl de Notepad 102 2 mono mic / line ingangen heeft. Alle modellen beschikken over vier stereo line-ingangen. Toepasbaar in een zeer brede waaier van toepassingen waar eenvoudige maar kwalitatief hoogwaardige menging is vereist, zoals in home recording, kleine band / cabaret PA systemen, AV-presentaties, kleine broadcast bewerking, educatieve omgevingen en algemene contracting.

Op de Notepad 124, is een standaard AUX send met een speciale uitgang. Beide modellen bieden een opname-uitgang van de mix op RCA / Phono-aansluitingen en een stereo-ingang voor het afspelen van cd's etc.

Andere hoog-wenselijke functies omvatten een high-pass filter op de mono-ingangen, een 60mm fader voor de mix output selecteerbare gevoeligheid van +4 dBu of 1-dBv op elke stereo-ingang (Notepad 124 modellen) en multi-segment meting onder leiding van de mix output, samen met een hoofdtelefoon monitoring uitgang.