Pioneer DJM-900NXS (new)

Pioneer DJM-900NXS (new)
djm900_angle
djm900_hero
djm900_rear
djm900_demo

PIONEER DJM-900NXS (NEW)

Pioneer
4-channel Digital mixer, Stereo 4-in 4-out sound card, 24-bit/96kHz, Traktor Certified, 13 Effects, 6 Filters, ProDJ
Prijs
€ 1.825,00
Inclusief BTW
Niet op voorraad

Omschrijving

Dé referentie voor DJ-mixers op clubniveau

Het was tijd om de populaire clubmixer DJM-800 te updaten en het resultaat daarvan is de DJM-900 Nexus – die DJ's nog meer
creativiteit biedt. Uitstekende aansluitmogelijkheden voor de computer, up-to-date effecten en stevige prestaties
en geluid maken van de DJM-900 Nexus het onmisbare middelpunt van elke moderne, professionele DJ-setup.

De DJM-900 Nexus heeft de vertrouwde lay-out van de DJM-800 overgeërfd. Het aansluitingspaneel kreeg wel een make-over en is nu nog
beter en intuïtiever.

Bovendien zijn de fadertechnologie en de audiocircuits nog verbeterd, zodat de mixer nog langer meegaat en herstellingen zelden nodig zullen zijn.


Plug-and-play-computeraansluitingen
Eén enkele USB-aansluiting is al wat je nodig hebt voor MIDI Control voor DJ-software zoals Ableton en TRAKTOR™. Het systeem is bovendien TRAKTOR™ Scratch Certified, waardoor DVS-besturing een fluitje van een cent wordt: sluit een USB-kabel aan en bedien TRAKTOR met Timecode CD en/of vinyl, rechtstreeks via de mixer en zonder box of timecode disc.


Feilloze Beat-effecten met X-Pad en rekordbox™ Quantize
13 Beat-effecten bieden tal van creatieve mogelijkheden voor elke DJ-stijl. Enkele nieuwe effecten zijn Spiral, Slip Roll, Melodic en een volledig geüpdatete Reverb. Voor de DJM-900 Nexus werden de vertrouwde Beat-knoppen uitgebreid met de eerste X-Pad om effecten te starten en de timing ervan te wijzigen met een intuïtieve, aanraakgevoelige strip. Dankzij de nieuwe rekordbox™ Quantize kan je de BPM en beat makkelijk afstemmen op de effecten door gewoon een knop in te drukken – zelfs wanneer je de toonhoogte aanpast of verbuigt (pitchbending). MIDI LFO zorgt voor een gemakkelijke bediening van externe effecten.


rekordbox™ en Pro DJ Link
Met Pro DJ Link kun je je laptop aansluiten via een LAN-kabel en rekordbox™-software gebruiken. En als je een compatibele CDJ aansluit op de mixer, krijgt die met één simpele aansluiting toegang tot rekordbox™. Nieuwe Pro DJ Link-functies op de DJM-900 Nexus zijn onder andere Now On Play-indicatie, rekordbox™ Quantize en Cue Link, een extra kanaal waarmee je nieuwe tracks van rekordbox™ rechtstreeks op je hoofdtelefoon kunt monitoren.


6 volwaardige Sound Color FX met toewijsbare kanalen
Met de nieuwe, sterkere effecten wordt een creatief idee in een oogwenk omgezet in werkelijkheid. Bovenop de essentiële Filter en Crush beschikt de DJM-900 Nexus over 4 nieuwe, moderne effecten. Noise werd toegevoegd op algemene vraag. Space reverb brengt een high-pass- en low-pass-sfeer. Dub Echo biedt high-pass- en low-pass-controle over een nieuw tape-delay/uitstellingseffect. Gate/Comp reduceert je muziek tot de pieken, of versterkt die om erg verschillende producties naadloos samen te mixen


Betere geluidskwaliteit dan de concurrentie
De DJM-900 Nexus is uitgerust met dezelfde uiterst kwaliteitsvolle audioinput- en -outputcircuits als de DJM-2000. De 96 kHz/24-bit geluidskaart met 4 kanalen streamt alle audiosignalen met een S/N-ratio van 120 dB, waardoor de prestaties veel preciezer zijn dan die van andere mixers.


Robuust en vloeistofdicht
De nieuwe fadertechnologie en P-Lock Fader Caps zorgen ervoor dat de DJM-900 Nexus nog langer meegaat in veeleisende clubomgevingen. Er bevindt zich geen elektronica meer direct onder de fader, waardoor de DJM-900 Nexus minder gevoelig is voor schade door gemorste vloeistoffen.


De nieuwe Beat-effecten


Reverb
DJ's die op zoek zijn naar processorintensieve reverbs/nagalmeffecten moeten niet langer met de stabiliteit van hun laptop spelen om de beste kwaliteit te verkrijgen. Het Reverb-effect van de DJM-900 Nexus garandeert rijke studiokwaliteit met een tail van twee minuten, instelbare kamergrootte en filtering van de inputfrequentie voor een verbluffend resultaat.

Spiral
Deze pitch-echo met feedback-looping kan psychedelische breakdowns en tussenstukjes maken met een enkele druk op de knop.

Slip Roll
Een favoriet van de DJM-2000. Met deze ultieme beat-masher komt ritmisch knip- en plakwerk binnen handbereik. Je kunt voortdurend re-samplen en nieuwe audiostukjes loopen terwijl je verschillende looplengtes verweeft op de X-Pad, perfect gelijk met de beat.

Melodic
Ook deze side-chain pitching sampler is geïnspireerd op de DJM-2000. Gebruik de X-Pad om simultaan te samplen van het geselecteerde kanaal en houd je vinger op de X-Pad om de sample te starten op de pieken van de onderliggende muziek. Schuif daarna met je vinger om de lengte van de sample aan te passen terwijl je de toonhoogte wijzigt met de Beat-knoppen.

MIDI LFO
DJ's die op zoek zijn naar processorintensieve reverbs moeten niet langer met de stabiliteit van hun laptop spelen om de beste kwaliteit te verkrijgen. Het Reverb-effect van de DJM-900 Nexus garandeert rijke studiokwaliteit met een tail van twee minuten, instelbare kamergrootte en filtering van de inputfrequentie voor een verbluffend resultaat.