AKG DMS70 Vocal set dual

AKG DMS70 Vocal set dual
Receiver
Receiver 19 inch
Mic

AKG DMS70 VOCAL SET DUAL

AKG

Het nieuwste op het gebied van betrouwbare digitale draadloze audiotechnologie: het digitale draadloze microfoonsysteem AKG DMS 70.

€ 831,81
€ 639,00
Inclusief BTW
Niet op voorraad

Omschrijving

Dit is het eerste digitale draadloze systeem in de industrie dat geen gebruikmaakt van compressietechnieken. De DMS 70 werkt in de 2,4 GHz ISM-frequentieband, een band die wereldwijd licentievrij is, en biedt iedere klant zo draadloze communicatie van topkwaliteit.


Het digitale draadloze systeem AKG DMS 70

“Het DMS 70-systeem van HARMAN’s AKG levert buitengewoon geluid van studiokwaliteit, doordat het digitale audio ongecomprimeerd kan overdragen”, aldus Thomas Umbauer, Product Manager van AKG. “De DMS 70 is gemaakt voor de meest veeleisende toepassingen, waarvoor de allerhoogste kwaliteit van draadloze audio is vereist.”

De DMS 70 is ideaal voor concerten, clubs, conferenties, seminars, scholen en universiteiten en andere veeleisende gebruiksomgevingen. Het totale DMS 70-pakket van AKG bevat: een DSR 70-ontvanger, de digitale zakzender DPT 70 en de digitale draadloze handmicrofoon DHT 70, alsmede een DSR 70-montagerek, voeding en andere accessoires.

Alle DMS 70-apparatuur kan afzonderlijk worden verkregen, maar ook in een van de volgende pakketten: Vocal Set Dual, Instrumental Set Dual en Vocal/Instrumental Set Dual.

Door de bidirectionele communicatie tussen zender en ontvanger en de dynamische frequentieselectie kan de DMS 70 gerust een “intelligent” systeem genoemd worden. En doordat het systeem zo eenvoudig in te stellen is, is het zelfs voor minder ervaren gebruikers gemakkelijk te gebruiken. De DMS 70 maakt gebruik van AES 128-bit encryptie, OFDM-modulatie (Orthogonal Frequency-Division Multiplexing) en digitaal aangestuurde antennediversiteit voor heldere en veilige draadloze tweewegscommunicatie.

De DSR 70-ontvanger kan maximaal vier audiokanalen ontvangen, die direct kunnen worden gemixt tot het gebalanceerde, gesommeerde XLR-uitgangssignaal. De DHT 70-microfoon maakt gebruik van de supercardioïde capsule D5 van AKG en levert een fantastische geluidskwaliteit met feedback- en ruisonderdrukking.

De DMS 70 kent nog een aantal extra functies, zoals onder meer een automatische uitschakelfunctie voor alle zenders, uitschakelen vanaf de ontvangerskant voor alle verbonden zenders, monitoring van de batterijstatus, instelbaar microfoon-/gitaar-ingangsniveau (DPT 70), en een hoog/laag versterkingsschakelaar (DHT 70).