Betaling

iDeal

Als u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS, etc. dan kunt u zeer gemakkelijk betalen via iDeal. iDeal is de makkelijke maar ook zeker de meest veilige betaalmethode voor online betalingen. U betaalt via de bekende internetbankieren pagina van uw eigen bank. Betalen met iDeal is veruit de snelste manier om de betaling van uw bestelling te doen. Zodra uw betaling is voltooit zijn wij al aan uw bestelling bezig. Voor het gebruik van iDeal betaalt u niets extra.

Rembours

Ook kunt u uw bestelling onder rembours laten bezorgen, deze dienst bieden wij aan in samenwerking met TNT post. U betaald dan uw bestelling aan de postbode, zodra deze uw bestelling afleverd bij u aan de deur. U dient er rekening mee te houden, dat u met gepast geld betaald, per pin is eventueel ook mogelijk, maar dan moet u het pakket de dag na de eerste aanbieding door de postbode op het postkantoor afhalen. Rembours zendingen worden helaas niet op zaterdagen aangeboden. 
De extra kosten voor rembours zendingen bedragen € 5,00 per zending.
Een zending mag maximaal € 2000,00 bedragen, wanneer uw bestelling boven dit bedrag komt, wordt uw bestelling in twee opvolgende dagen geleverd. (Dit zijn dan twee losse zendingen)

Betalingen vanuit het buitenland

Deze betalingen geschiede altijd door middel van een overschrijving per bank vooruit. Wanneer DJSpecials uw betaling heeft ontvangen wordt uw bestelling in behandeling genomen. Wanneer u een bestelling uit het buitenland plaatst, krijgt u alle betalingsgegevens van DJSpecials per mail toegestuurd. In deze e-mail krijgt u ook de eventuele verhoogde verzendkosten bevestigd.

Betalingsmogelijkheden bij afhaal of een bezoek aan onze winkel

Contant / Pin
Wanneeur u de producten liever komt afhalen in onze winkel, dan kunt u er ook voor kiezen om de producten contant of per pin betaling aan de kassa af te rekenen. Op deze manier betaalt u geen verzendkosten en kunt u tevens ons uitgebreide assortiment demo apparatuur in de winkel testen.